033 - 799 14 70 hej@seoboras.se

Vi hjälper små och medelstora företag över hela Sverige med digital marknadsföring

SEO Utbildning för företag

Lär er grundläggande sökmotoroptimering och ta kontrollen över er egen hemsida.

Genom att er personal själva lär sig seo för just er hemsida och bransch så kan ni bli mer effektiva i ert arbete med marknadsföring. Plus att ni spar pengar.


Några av vinsterna för er om ni investerar i en seo utbildning:
Ta kontrollen över er synlighet
Ökad kompetens i teamet
Minskade utgifter på marknadsföring
Bli synliga för just ert behov

Öka era kunskaper inom seo och digital marknadsföring och spar samtidigt pengar.

Din e-post
Ditt telefonnummer
Er hemsida - skriv med http:// eller https://

Din epost och telefonnummer är säker med oss. Det används enbart i kommunikationen mellan dig och oss och inte till något annat. Läs mer i vår integritetspolicy.

Lär er grunderna inom SEO

Med vår utbildning i SEO (sökmotoroptimering) får ni goda kunskaper i bland annat hur ni väljer rätt sökord att jobba med, hur ni måste optimera er hemsida för att lyckas på Google samt hur ni följer upp ert pågående seo-arbete.

Alla kan gå vår seo utbildning och ni kommer få nya insikter och kunskaper även om ni har jobbat eller jobbar med seo idag.
Våran utbildning vänder sig till er som vill lära er sökmotoroptimering eller som redan har en del grundkunskaper inom sökmotoroptimering och nu vill bredda er och kanske fördjupa er lite mer i ämnet. Vår seo-utbildning är också lämplig för dig som kanske jobbar med någon form av digital marknadsföring, försäljning, it eller kanske affärsutveckling. Men helt ärligt - om du redan är en erfaren seo-konsult så är den här utbildningen inget för dig.

Vad kommer ni lära er i vår seo utbildning?

Vi kommer ge er kunskap nog till att kunna utföra grundläggande seo på er hemsida. Under utbildningen så kommer vi jobba med er hemsida så man kan säga att ni får både en seo-utbildning och ett gediget och väl utfört seo-arbete på er webbplats. Bra va?

Innehåll i vår SEO utbildning för företag

I SEO-utbildningen (som hålls på plats hos er så ni håller nere era kostnader) så kommer vi täcka in alla grundläggande element och områden som behövs för att göra effektiv och smart onpage för ert företags hemsida. Det fina med att vi gör utbildning hos er och att vi gör utbildningen för er är att vi arbetar med er webbplats som utgångspunkt. Vi kommer alltså under utbildningen att förbättra er webbplats - bra va?


En del av innehållet kan t ex vara

  • Tekniska element, grundläggande
  • Google Verktyg som ni bör använda
  • Länkar och dess betydelse
  • Sökordsanalys och planering
  • 404-sidor och dess innebörd
  • OnPage SEO - dess grundstenar och grundelement
  • Outreach SEO, vad är det nu då?
  • Mobilt, vad gäller?
  • Anpassat sökresultat, vad innebär det?
  • Andra sökmotorer att tänka på

SEO-utbildningen för ert företag tas fram för just er och därför blir utbildningen anpassad efter ert företag, er bransch, era utmaningar med utgångspunkt i era mål och affärsdrivande syften.

Utgångspunkt i erat behov

Vår anpassade seo utbildning genomförs på plats hos er och vi utgår från ert behov för att anpassa utbildningen så den blir skräddarsydd för just er webbplats och verksamhet.
Fördelen för er är då att ni får en grundutbildning i SEO (sökmotoroptimering) och er webbplats får ett ansiktslyft vad gäller SEO. Allt detta med utgångspunkt i ert företag och visioner samt till en enda kostnad.


Vår seo utbildning ger er en bred och grundläggande kompetens om hur en webbplats ska vara uppbyggd ur ett tekniskt och ett användarvänligt perspektiv. En viktig del i att lyckas med sin digitala marknadsföring är just SEO och det måste man förstå när man sätter sin budget och gör sin planering för marknadsaktiviteter för en längre period.

Skiljer sig SEO åt mellan olika branscher?

Om du har en e-handel för er verksamhet t ex så skiljer den sig mycket åt jämfört med om ni inte har en webbplats med e-handel. Ni har en del andra saker att tänka vad gäller teknik, site-struktur, visuellt innehåll mm. Så ja, det kan skilja sig åt beroende på bransch och inriktning. Därför är det också svårare att estimera kostnad på förhand.

Varför vill vi utbilda företag i Sverige i SEO?

Enkelt.
Vi vill att ni ska få möjligheten till att själva förstå dem grundläggande elementen när det gäller sökmotoroptimering. Genom att ta del av och gå vår utbildning så kommer ni få kunskaper i hur ni själva kan sköta om er hemsida löpande. På det sättet så spar ni in en del pengar det löpande seo-arbetet som ni har idag och kan istället lägga den investeringen på analyser och t ex Google Ads.

Investera i digital marknadsföring för framtiden

Idag så är sökmotoroptimering annorlunda jämfört med för några år sedan. Och om några år så kommer det se annorlunda ut mot idag.
Vi ser redan nu en del förändringar som kommer ställa helt nya krav och angreppssätt på hur man arbetar med seo. Därför vill vi ge er möjligheten till att bli mer effektiva med er investering i digital marknadsföring. Genom att sköta om en del av arbetet själva så kan ni istället köpa in tjänster som t ex analyser, uppföljning, konsultation och komplettera med annonsering på Google istället. Vi ser det som den rätta vägen att gå för många företag och det är en del av framtiden när det gäller seo.

Det här låter jättebra - hur bokar vi SEO utbildning med er?

Enkelt. Ring oss (det är alltid trevligare att pratas vid) eller skicka ett mail till oss så återkommer vi till er.
Ni kan om ni vill använda vårt kontaktformulär som ni hittar här.

SEO utbildning för företag i hela Sverige. Vi ger er grundläggande kunskaper inom seo och digital marknadsföring - ni par pengar och blir mer effektiva.

Genom vår seo-utbildning så får ni grundläggande kunskaper i sökmotoroptimering

Vi vill att Svenska företag (oavsett storlek och omsättning) ska kunna göra samma satsning i sin digitala marknadsföring.
Vi ger er möjligheter att fokusera på rätt saker och göra rätt investeringar när det gäller marknadsföring på internet.
Genom att själva göra grundläggande seo för er sida så frigör ni kapital för andra givande investeringar.

Ta nästa steg i er digitala marknadsföring för 2020 och investera i en seo utbildning för ert företag.

Ring oss redan idag - 033 - 799 14 70