033 - 720 13 90 hej@seoboras.se

Vi hjälper små och medelstora företag över hela Sverige med digital marknadsföring

SEO Utbildning för företag - lär er seo

grundläggande kunskaper om SEO

Hur syns ni på Google? Idag är det viktigare än någonsin att er hemsida syns på rätt sökningar och vid rätt tillfälle. Men hur ska man göra för att synas på rätt sätt i Google?

Gå vår SEO utbildning och få grundläggande kunskaper i hur ni kan arbeta med ert företags hemsida vad gäller SEO. Vi kommer till er och håller en anpassad seo utbildning.

Vill du och ditt företag lära er hur ni själva kan göra seo för er hemsida?

Kontakta oss via formuläret så återkommer vi. Och du, det spelar ingen roll var i Sverige eller världen ni finns - vi kommer!

Namn - ditt förnamn räcker för oss
E-postadress
Telefonnummer
Något annat?

Lär er grunderna inom SEO

Med vår utbildning i SEO (sökmotoroptimering) får ni goda kunskaper i bland annat hur ni väljer rätt sökord att jobba med, hur ni måste optimera er hemsida för att lyckas på Google samt hur ni följer upp ert pågående seo-arbete.

Alla kan gå vår seo utbildning och ni kommer få nya insikter och kunskaper även om ni har jobbat eller jobbar med seo idag.
Våran utbildning vänder sig till er som vill lära er sökmotoroptimering eller som redan har en del grundkunskaper inom sökmotoroptimering och nu vill bredda er och kanske fördjupa er lite mer i ämnet. Vår seo-utbildning är också lämplig för dig som kanske jobbar med någon form av digital marknadsföring, försäljning, it eller kanske affärsutveckling. Men helt ärligt - om du redan är en erfaren seo-konsult så är den här utbildningen inget för dig.

Vad kommer ni lära er i vår seo utbildning?

Vi kommer ge er kunskap nog till att kunna utföra grundläggande seo på er hemsida. Under utbildningen så kommer vi jobba med er hemsida så man kan säga att ni får både en seo-utbildning och ett gediget och väl utfört seo-arbete på er webbplats. Bra va?

Innehåll i vår SEO utbildning för företag

I SEO-utbildningen (som hålls på plats hos er så ni håller nere era kostnader) så kommer vi täcka in alla grundläggande element och områden som behövs för att göra effektiv och smart onpage för ert företags hemsida. Det fina med att vi gör utbildning hos er och att vi gör utbildningen för er är att vi arbetar med er webbplats som utgångspunkt. Vi kommer alltså under utbildningen att förbättra er webbplats - bra va?


En del av innehållet är

  • Tekniska element, grundläggande
  • Google Verktyg som ni bör använda
  • Länkar och dess betydelse
  • Sökordsanalys och planering
  • 404-sidor och dess innebörd
  • OnPage SEO - dess grundstenar och grundelement
  • Outreach SEO, vad är det nu då?
  • Mobilt, vad gäller?
  • Anpassat sökresultat, vad innebär det?
  • Andra sökmotorer att tänka på

Och mer.

Utgångspunkt i erat behov

Vår anpassade seo utbildning genomförs på plats hos er och vi utgår från ert behov för att anpassa utbildningen så den blir skräddarsydd för just er webbplats och verksamhet.
Fördelen för er är då att ni får en grundutbildning i SEO (sökmotoroptimering) och er webbplats får ett ansiktslyft vad gäller SEO. Allt detta med utgångspunkt i ert företag och visioner samt till en enda kostnad.


Vår seo utbildning ger er en bred och grundläggande kompetens om hur en webbplats ska vara uppbyggd ur ett tekniskt och ett användarvänligt perspektiv. En viktig del i att lyckas med sin digitala marknadsföring är just SEO och det måste man förstå när man sätter sin budget och gör sin planering för marknadsaktiviteter för en längre period.

Skiljer sig SEO åt mellan olika branscher?

Om du har en e-handel för er verksamhet t ex så skiljer den sig mycket åt jämfört med om ni inte har en webbplats med e-handel. Ni har en del andra saker att tänka vad gäller teknik, site-struktur, visuellt innehåll mm. Så ja, det kan skilja sig åt beroende på bransch och inriktning. Därför är det också svårare att estimera kostnad på förhand.

Det här låter jättebra - hur bokar vi SEO utbildning med er?

Enkelt. Ring oss (det är alltid trevligare att pratas vid) eller skicka ett mail till oss så återkommer vi till er. Ni kan om ni vill använda vårt kontaktformulär som ni hittar här.