033 - 799 14 70 hej@seoboras.se

Vi hjälper små och medelstora företag över hela Sverige med digital marknadsföring

SEO Stockholm - att synas på Google

Vi hjälper er att synas på rätt sätt för blivande kunder i Stockholm med effektiv SEO.

Jobba aktivt med att nå aktuell målgrupp med SEO Stockholm och öka era chanser till fler konverteringar.


Öka era chanser till fler affärer
Bättre riktat innehåll och budskap
Förbättad synlighet på Google lokalt
Bli mer relevant för den som söker

Vill ni öka era chanser till fler affärer i Stockholm?

Din e-post
Ditt telefonnummer

Din epost och telefonnummer är säker med oss. Den används enbart i kommunikationen mellan dig och oss och inte till något annat. Läs mer i vår integritetspolicy.

SEO Stockholm - öka dina affärer med effektiv sökoptimering!

Vi antar att Ni också vill få in fler leads och slutligen fler affärer och öka er omsättning. Har vi fel?

Vi tror inte det och det är därför vi vill hjälpa er att synas där ni ska när man letar efter produkter, tjänster som ni erbjuder.

Nå ut med effektiv, lokal seo för Stockholm

Oavsett om du har en fysisk närvaro eller inte så har ni behov av att synas när man söker efter era tjänster i Stockholm. Det räcker med att ni har en målgrupp som är representerad där för att behöva jobba med er synlighet för Google Stockholm.
Idag finns det möjligheter som inte fanns förut att synas på helt nya sätt mot er målgrupp. Genom att man identifierar olika söktrender kopplat till Stockholm och era tjänster eller produkter så har ni också helt nya möjligheter att nå ut till er målgrupp men också nya målgrupper som är intresserade av det ni erbjuder. Vi kan lova att flertalet av era konkurrenter inte har koll på det här så satsar ni så vinner ni!


Om du t ex har en lunchrestaurang på Södermalm i Stockholm så vill du väl synas för dem som är intresserade av just lunch på Södermalm, eller hur?


Är seo Stockholm verkligen något för oss?

Visst är det det. Eftersom ni har er verksamhet i just Stockholm så har också då per automatik en tuffare konkurrens eftersom ni helt enkelt har fler konkurrenter som slåss om samma målgrupp och kunder. Däför behöver ni jobba med SEO Stockholm och anpassa det efter er situation och er verksamhet i Stockholm.


Detsamma gäller ju om ni har verksamhet på andra orter också naturligtvis.


Vad vinner vi på att jobba med seo anpassat till Stockholm?

En del av vinsterna om ni börjar jobba med seo lokalt anpassad för er verksamhet i Stockholm är att ni syns på ett bättre och mer effektivt sätt när man söker efter era produkter och tjänster där ni faktiskt finns.
Att jobba med lokal seo är något som vi anser att alla måste göra oavsett vilken bransch man är i egentligen. Du behöver ju synas på rätt sätt oavsett om driver en restaurang på Södermalm, en frisersalong i Huddinge eller en bilverkstad på Lidingö.
Alla kan och bör jobba med seo för Stockholm - tandläkare, bilverkstäder, frisörer, transportföretag och många, många fler.


En viktig sak om du vill synas lokalt för Stockholm på Google är deras verktyg Google My Business.
Google My Buusiness är ett verktyg avsett för att hjälpa er i synligheten för sökresultaten på lokala sökninga. Precis som för er i Stockholm. Vi hjälper er gärna att sätta upp Google My Business.


Jobba med NAP och rekommendationer

NAP står för Namn, Adress och telefonnummer. Det kommer från engelskans NAP (Name, adress och Phonenumber).

Det som det handlar om är att man går igenom sina uppgifter och ser så dem stämmer och att det är samma företagsuppgifter på alla plattformar. Kolla igenom dem platser och plattformar som ni syns på och se till så dem är korrekta. Det handlar t ex om plattformar som Facebook, Google My Business, er webbplats, katalogsidor och liknande.


Att få kunder att berätta om sin positiva upplevelse med er tjänst eller produkt är viktigt ur flera aspekter. Dels så lyssnar ju vi människor på vad andra personer säger och säger man något bra om ert företag så kommer man ihåg det senare. Det är också viktigt ur ett seo perspektiv då det kan hjälpa er positivt i rankingen om man hanterar det på rätt sätt. I Google My Business så framgår det att Google premierar företag med positiva rekommendationer framför företag som inte har det.

Ring oss eller skicka ett mail till oss så hjälper vi er med lokal seo för Stockholm

Få in mer relevant trafik till er hemsida

Vi hittar lösningar och optimerar din hemsida med utgångspunkt i att driva relevanta besökare till din hemsida för att ge er möjlighet till ökade affärer. Det är en fundamental skillnad mellan att driva ett stort antal besökare till sidan mot att driva ett stort antal relevanta och intresserade besökare till Er hemsida


Förutom att ha kunskapen om hur du driver trafik till sidan till att få besökaren att konvertera så behövs ett antal andra parametrar som t ex olika analyser, sidoptimeringar, konverteringsmätning och olika typer av cta´s bland annat.


Utöver att göra ett gediget seo-arbete på er hemsida och arbeta med att driva trafik till er site så jobbar vi med löpande analyser av er hemsida. Om ni vill så klart.


SEO - när du vill lyckas långsiktigt med din digitala marknadsföring