033 - 799 14 70 hej@seoboras.se

Vi hjälper små och medelstora företag över hela Sverige med digital marknadsföring

SEO Göteborg - lokal synlighet på Google

Lokal SEO Göteborg.


Med smart anpassad seo, sökmotoroptimering för Göteborg så kan ni nå nya besökare och därmed nya kunder.

Jobba aktivt med att nå aktuell målgrupp med strategisk SEO och öka era chanser till fler konverteringar.


Förbättrad synlighet på Google
Möjligheter till nya affärer
Mer anpassat innehåll för lokal synlighet i Göteborg
Mer relevanta besökare


Använd formuläret för att skicka in en förfrågan om hjälp med SEO för Göteborg - du binder dig inte till något och vi ringer alltid upp Er inom kort.

Vill ni också få fler varma leads och möjliga affärer i Göteborg

Din e-post
Ditt telefonnummer
Er hemsida - skriv med http:// eller https://

Din epost och telefonnummer är säker med oss. Den används enbart i kommunikationen mellan dig och oss och inte till något annat. Läs mer i vår integritetspolicy.

SEO Göteborg - Vill du få fler affärer?

Vi antar att Du svarar ja på den frågan.

Genom att identifiera vilken er målgrupp är och vilka era potentiella kunder är så skapar ni också möjligheten för att nå ut på rätt sätt. Men sedan ska det ju göras också.

Hitta rätt med lokal seo för synlighet i Göteborg

Om du har din verksamhet eller delar av den i Göteborg eller vill synas för en målgrupp i Göteborg så är det väl rimligt att fokusera på att synas för just Göteborg, eller hur? Det är här som lokal seo Göteborg kommer in i bilden.
Men faktum är att många (nästan alla) missar detta med sin hemsida idag. Det här innebär att om du fokuserar på att identifiera just detta så kommer du ha stora chanser att vinna över dina konkurrenter.
Om du t ex driver en frisersalong i Majorna i Göteborg så är det ju rätt logiskt att jobba med synligheten på Google kopplat till det. Om du inte gör det utan jobbar med sökfraser och ord som t ex "frisersalong" eller "frisörsalong" så kommer du slåss om utrymmet med alla andra frisörer i hela Sverige.


Kan alla företag jobba med lokal seo?

Vårt svar är absolut och det bör ni göra. Egentligen oavsett om ni har en fysisk butik eller ett fysiskt kontor i Göteborg eller erbjudera era tjänster online så bör ni fokusera på att synas för det. Likadant gäller ju naturligtvis om ni vill synas i andra städer eller kanske till och med i andra länder.


Vilka vinster kan jag få med lokalt anpassad sökoptimering för Göteborg?

Vinsterna du kan få om du jobbar med seo för Göteborg är att du syns högre upp och på rätt plats vid rätt tillfälle när man söker efter produkter och tjänster som ni erbjuder eller säljer. Exempel på typer av verksamheter och företag som kan jobba med lokal seo Göteborg är bland annat frisörer, caféer, tandläkare, restauranger, snickare, målare och liknande.


Har du en verksamhet i Göteborg eller vill hitta kunder i Göteborg är vårt tips att jobba aktivt med lokal seo Göteborg och att hela tiden hitta nya vägar för er att nå ut till dessa personer.
En sak som är viktig för att synas lokalt på Google är Google My Business.
Med Google My Business får du ett bra verktyg för att optimera er synlighet lokalt i Göteborg och det bästa är att det är kostnadsfritt. En del seo-byråer tar en årsavgift på flera tusen kronor för att hjälpa er med det. Gå inte på det, det är ju gratis.


Jobba med NAP och rekommendationer

NAP står för Namn, Adress och telefonnummer. Det kommer från engelskans NAP (Name, adress och Phonenumber).

Det som det handlar om är att man går igenom sina uppgifter och ser så dem stämmer och att det är samma företagsuppgifter på alla plattformar. Kolla igenom dem platser och plattformar som ni syns på och se till så dem är korrekta. Det handlar t ex om plattformar som Facebook, Google My Business, er webbplats, katalogsidor och liknande.


Att få kunder att berätta om sin positiva upplevelse med er tjänst eller produkt är viktigt ur flera aspekter. Dels så lyssnar ju vi människor på vad andra personer säger och säger man något bra om ert företag så kommer man ihåg det senare. Det är också viktigt ur ett seo perspektiv då det kan hjälpa er positivt i rankingen om man hanterar det på rätt sätt. I Google My Business så framgår det att Google premierar företag med positiva rekommendationer framför företag som inte har det.

SEO Göteborg. Vi vill att ni ska synas så bra som möjligt med er verksamhet i Göteborg. Kontakta oss idag så hjälper vi er att synas på rätt sätt i Google med SEO Göteborg.

Syns på Google med lokal SEO för bästa synlighet i Göteborg

Göteborg är staden som präglas av Volvo, Liseberg, IFK Göteborg, Frölunda HC och en stark framåtanda som spottar ur sig startup-företag i alla möjliga branscher.
Men tack vare den här berömda framåtandan så råder det också stor konkurrens bland företag i många branscher i Göteborg. Att konkurrera på t ex Google är svårt ibland om man inte vet hur man ska göra, om man inte är kreativ och om man inte tänker på slutanvändaren - det vill säga besökaren.


Vi hjälper er nå ut med vårt koncept för SEO Göteborg.

Ring oss eller skicka ett mail till oss så hjälper vi er med lokal seo i Göteborg

Få in mer relevant trafik till er hemsida

Vi hittar lösningar och optimerar din hemsida med utgångspunkt i att driva relevanta besökare till din hemsida för att ge er möjlighet till ökade affärer. Det är en fundamental skillnad mellan att driva ett stort antal besökare till sidan mot att driva ett stort antal relevanta och intresserade besökare till Er hemsida


Förutom att ha kunskapen om hur du driver trafik till sidan till att få besökaren att konvertera så behövs ett antal andra parametrar som t ex olika analyser, sidoptimeringar, konverteringsmätning och olika typer av cta´s bland annat.


Utöver att göra ett gediget seo-arbete på er hemsida och arbeta med att driva trafik till er site så jobbar vi med löpande analyser av er hemsida. Om ni vill så klart.


SEO - när du vill lyckas långsiktigt med din digitala marknadsföring