033 - 799 14 70 hej@seoboras.se

Vi hjälper små och medelstora företag över hela Sverige med digital marknadsföring

Rådgivare Digital marknadsföring och SEO

Gillar du affärsutveckling och att hitta, ta fram och presentera nya lösningar som tar våra framtida kunder flera steg framåt? Förstår du skillnaden mellan att sälja en statisk produkt mot att sälja värdeskapande innehåll och tjänster? Då kan du läsa vidare.

Om rollen

Vi tänker vara helt ärliga med dig redan från början så det inte blir några missförstånd mellan oss i framtiden. Vi är en seo-byrå och en marknadsföringsbyrå som är i startgroparna. Det här innebär helt andra utmaningar för Dig än vad du kanske är van vid sedan tidigare.


Du kommer jobba mot en ersättning som endast är provisionsbaserad - det vill säga att du får en fast procentsats på det som du säljer. Det här innebär att du måste vara trygg med den lösningen för dig själv och känna att du klarar dig ekonomiskt även vid månader som du kanske har en lägre grad av försäljning till nya kunder.


Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att, utifrån guidning från oss och från dedikerad seo-konsult, presentera lösningar för potentiella kunder i hela Sverige. Kundsegmentet som du kommer arbeta mot är inom små och medelstora företag inom de flesta branscher. Det kan handla om allt från städföretag till advokatbyråer, från bilverkstäder till managementkonsulter. Du behöver vara trygg med att kunna sätta dig in i och framförallt förstå dem olika företagens unika situationer och behov.


Dina kompetenser

Du är en person som är trygg i dig själv. Du kan arbeta självständigt och ta egna beslut baserat på företagets värderingar. Du är en social person som har lätt för att prata med andra människor, förstå andra människor och kan enkelt analysera olika situationer.
Din förståelse för företagsekonomi är breda och du är van med att t ex varje morgon läsa nyheter från åtminstone Dagens industri, Veckans Affärer och Breakit.se.


    Du är/kan/vill:
  • - Trygg i dig själv
  • - Kan arbeta självständigt
  • - Är van med och tar egna beslut
  • - Social
  • - Analytisk i syfte att hitta lösningar för kund
  • - Problemlösande till din natur
  • - God förståelse för företagsekonomi
  • - Stort och genuint intresse för tech, startups och business i allmänhet

Vidare så är det också viktigt att du har en senior inställning till dina utmaningar, både inom arbetslivet men även i ditt privatliv. Vi vill få in en person som vill, förtår och accepterar dem utmaningar som den här rollen innebär. Rent sagt - vi vill inte ha någon omogen person.


Du har tidigare gjort

Din tidigare erfarenhet är viktig för oss. Egentligen spelar det ingen roll hur lång erfarenhet du har av liknande arbetsuppgifter men det är väldigt viktigt att du verkligen förstår det som du kommer erbjuda våra framtida kunder (eller partners som vi kallar dem). Du har erfarenhet av digital marknadsforing generellt och framförallt värdeskapande seo, content, copy och även betald annonsering online främst då Google Ads.

Har du tidigare arbetat i en roll som Account Manager där du även har ansvarat för kundkontakten och kunddialogen är det meriterande.

Arbetsplats:

Ospecifierat. Du utgår hemifrån, hemmakontor eller annan plats du väljer själv.

Utbildning:

Eftergymnasial utbildning med inriktning mot företagsekonomi, handel, administration eller likvärdigt.

Körkort

Ja.

Tillgång till bil:

Ja.

Språkkunskaper, språkkrav:

Svenska som modersmål.

Engelska på en professionell nivå. varför - Vi har ambitioner

Anställningsform:

Behovsanställning. Vill du jobba mot faktura/eget företag så föredrar vid det och om du har f-skatt och moms registrerat så är det meriterande.
Du får alltså en fast procentsats på det du säljer.

Viktigt för dig att veta!

Den ersättning du får för arbetet är en provionsbaserad ersättning. Du utgår hemifrån och i ersättningen du får från oss så ingår reserersätttning och alla andra eventuella utgifter du kan ha. Dock så vill vi vara tydliga med att provisionen, ersättningen är hög och täcker in dina utgifter. Är du duktig med bred erfarenhet så är det en god ersättpning för dig.
För oss är det viktigt att du verkligen förstår att det här är en startup där vi börjar från noll. Ambitionen och målen för det här är att bli en stor, värdeskapande byrå med fokus på sina medarbetares utvekling, kundernas behov och utveckling samt att vi vill förändra branschen i dess grundstenar.

Ansökan!

Tror du att du har det som vi letar efter och som vi behöver?
Då vill vi att du skickar in din ansökan via mail till: hej(at)seoboras.se.
Märk din ansökan med "rådgivare".

Har du några frågor om rollen eller om oss? Maila till hej(at)seoboras.se eller ring till oss på: 033-720 13 90

Våra värderingar

Våra värderingar grundar sig i som vi ser det en naturlig approach till olika saker.
Transparens - Vi snackar ingen skit ocj lurar inte in våra kunder eller framtida medarbetare i falska förhoppningar. Vi talar sanning och om vi skulle se något som vi tror att vi inte klarar av att lösa för våra kunder så säger vi det. Rakt upp och ner.
Rak affärsdialog - vi låser inte fast våra kunder vid långa abonnemangstjänster eller avtal. Vi tror på vår egen kompetens och vår vilja till att ta våra kunder framåt. Därför har vi inga fasta eller färdiga paket som tvingar företag till något dem inte behöver. Vi vill att våra kunder ska vilja vara kunder till oss.