033 - 799 14 70 hej@seoboras.se

Vi hjälper små och medelstora företag över hela Sverige med digital marknadsföring

Lokal SEO, Sökmotoroptimering

Satsa på att vara mer relevant med lokal synlighet.

Syns ni verkligen där ni vill och i dem sökresultat som ni vill? Genom att satsa på lokal seo för er verksamhet så kommer ni synas bättre vid lokala sökningar.
För att attrahera nya kunder behöver ni anpassad och lokal synlighet på Google.

Ta hjälp av oss på seoboras för att synas där era kunder finns genom smart anpassad lokal seo.

Lokal SEO - få fler affärer lokalt, regionalt och nationellt (och internationellt?)

Ge er själva rätt förutsättningar genom att satsa på rätt strategier när det gäller seo.
Varför ska ni slåss om utrymmet på nationell nivå när er verksamhet finns lokalt på några få platser?


Onödigt tuff konkurrens

Varje dag görs mer än 55 miljoner olika sökningar poå Google. I Sverige. Du förstår ju säkert att konkurrensen i många branscher blir vädigt tuff i det läget. Vi ska ge er ett exempel på det.
Tänk att du t ex driver en frisörsalong på Södermalm i Stcckholm och vill synas bättre i sökresultaten hos Google och andra sökmotorer. För ordet frisör (på riksnivå med andra ord) så är sökvolymen jättehög - ca 30,000 genomsnittliga sökningar/månad. Du förstår säkert att det blir rätt tufft att synas på den sökfrasen då.
Här skulle man istället kunna jobba med "Frisör Södermalm" eller "Frisör Södermalm Stockholm" för att på så sätt vara mer relevant, få större möjligheter att synas bättre och ni kommer nå höga positioner på det. En bonus med denna sökfras som vi har i exemplet är att ni automatiskt rankar för sökfraserna "frisör", "frisör södermalm", "frisör stockholm". samt ett par hundra andra relaterade sökord, sökfraser.


Med dessa förslag i exemplet ovan så har ni en mycket större möjlighet att synas på rätt sökningar och vid rätt tillfälle. En mindre sökvolym ger er en mer relevant målgrupp och en "enklare" konkurrens att hantera.


Vilka företag kan använda lokal seo?

Egentligen alla men framförallt de företag som har någon form av lokal förankring i form av t ex en butik, kontor eller representanter på plats. Exempel på typer av verksamheter som vi anser måste jobba med lokal seo är frisörer, hantverkare, restauranger, caféer (även cafékedjor), tandläkare, advokatbyråer, klädbutiker, skobutiker etc.
Som du ser så är det dem flesta företag som kan och bör jobba med lokal seo för att nå sin fulla potential online.

Bli synlig lokalt på Google med rätt satsning på er seo

Ring oss redan idag - 033 - 799 14 70

Men kan ni hjälpa mitt företag då?

Absolut. Vi hjälper er gärna med lokal seo och med er digitala marknadsföring. Kontakta oss så utgår vi därifrån.
Det spelar ingen roll vilken verksamhet ni bedriver egentligen utan har du en närvaro i låt säga Stockholm så vill du ju synas där också, eller hur?

När vi jobbar med lokal seo så jobbar vi med faktabaserade analyser där vi utgår från sökvolymer, trender i er bransch, konkurrenter och annan viktig information för just ert företag.


Vad ingår då om vi investerar i seo för lokal synlighet på Google?

Vi utför lokal seo på ett strukturerat sätt och vi utgår alltid från fakta som rör och är kopplat till er bransch och er verksamhet.
Bland annat ingår:
Google My Business
Strukturerad data
Sökordsanalys
Konkurrentanalys
Teknisk genomgång av er webbplats
Optimering och onpage seo på samtliga av era sidor på er webbplats (något som vi är relativt ensamma om!)


Som sagt - vad som ingår för just er och era behov tas fram specifikt för er satsning. Era behov skiljer sig från andra företag och då måste stsningen ni gör på lokal seo också göra det.
Vi utgår från er helt enkelt.


Men vad kostar lokal seo då?

Utan att känna er och er veksamhet så är det svårt att ge er ett pris.
Fördelen med att anlita oss är att vi ger er ett fast pris på arbetet vi utför.
Vi har inga löpande abonnemang där ni är bundna till långa avtal - vi utför ett grundligt arbete och sedan erbjuder vi er en rapport och analys varje månad. Om ni vill. Utifrån dessa analyser så tar vi fram åtgärdsförslag på det som vi anser att ni behöver göra.


Som ni ser så får ni med vår lösning ingen månadskostnad och vi törs säga att ni får mer seo utfört på era sidor på er webbplats än ni får idag. Troligtvis också till en lägre kostnad jämförelsevis. Och det bästa - inget krångligt abonnemangsavtal eller liknande!


Vi vill ge er rätt chanser att synas där ni kan och där ni ska för att på så sätt öka möjligheterna till mer trafik, mer försäljning och en utvecklande verksamhet för er.

Vad vi står för

Vi står för (alltså på riktigt):

Transparens - vi snackar ingen skit till dig. Vi ger dig sanningen och om vi skulle se svårigheter att klara av något så säger vi det.

En rak affärsdialog - vi låser inte fast er i några långa abonnemangstjänster. Vi tror helt ärligt på vår egen kompetens och att vi inte behöver hitta på olika paket för att låsa fast er som kund. Vi vill att ni ska vilja vara kunder till oss.

Att jobba med seo på rätt sätt innebär att göra den optimering av den aktuella sidan som behövs och inget annat. Absolut inget annat. Ingen bullshit, inga onödiga och dyrköpta länkar som inte ger sidan något värde etc.
Det är dags att ni får den seo, sökmotoroptimering av er hemsida som ni faktiskt behöver.

Ring oss!

Få in mer relevant trafik till er hemsida

Vi hittar lösningar och optimerar din hemsida med utgångspunkt i att driva relevanta besökare till din hemsida för att ge er möjlighet till ökade affärer. Det är en fundamental skillnad mellan att driva ett stort antal besökare till sidan mot att driva ett stort antal relevanta och intresserade besökare till Er hemsida


Förutom att ha kunskapen om hur du driver trafik till sidan till att få besökaren att konvertera så behövs ett antal andra parametrar som t ex olika analyser, sidoptimeringar, konverteringsmätning och olika typer av cta´s bland annat.


Utöver att göra ett gediget seo-arbete på er hemsida och arbeta med att driva trafik till er site så jobbar vi med löpande analyser av er hemsida. Om ni vill så klart.


SEO - när du vill lyckas långsiktigt med din digitala marknadsföring