033 - 799 14 70 hej@seoboras.se

Vi hjälper små och medelstora företag över hela Sverige med digital marknadsföring

Landningssida för fler leads.

Öka era möjligheter till fler affärer.

En anpassad och optimerad landningssida ökar möjligheterna för att era besökare stannar på sidan och konverterar.


Öka era chanser till fler leads
Bättre anpassat innehåll
Förbättad synlighet på Google
Förbättrad CTR

Vill ni veta mer om vad en landningssida kan göra för er?

Din e-post
Ditt telefonnummer

Din epost är säker med oss. Den används enbart i kommunikationen mellan dig och oss och inte till något annat.

Varför är en landningssida så viktig?

När personer som är intresserade av er produkt eller tjänst och klickar på en länk till er sida - då vill ni väl att dem kommer till en sida som motsvarar deras förväntningar?

Innehåll som är anpassat för aktuellt ändamål

Om ni t ex annonserar på Google så är det oerhört viktigt med en bra landningssida för att ni ska få så mycket tillbaka som möjligt på era investerade annonspengar. Då är det viktigt med en bra sida som man kommer till när man klickar på er annons. Men vad är en bra sida då?

En bra landningssida fokuserar enbart på det område, sökord eller vad det nu kan vara som är aktuellt. Man ger besökaren möjlighet att utföra det som ni hoppas på och vill att dem ska göra när dem kommer till sidan. Det kan handla om att ringa, fylla i ett formulär, skriva upp sig för ett nyhetsbrev eller något annat.

Om en person som är intresserad av de tjänster och produkter som ni erbjuder söker på Google och sedan landar på fel sida på er webbplats så är risken oerhört stor att personen lämnar och går till en konkurrerande sida istället.
Ett exempel - säg att ni driver en restaurang i Göteborg och har en webbplats med domänen www.minrestaurang.se. Det är höst och ni vill få personer att boka julbord hos er. Personen söker efter något i stil med "julbord Göteborg" och får se er sida i sökresultatet.
När personen kommer till er sida så hamnar "hen" på startsidan och vet inte riktigt vad "hen" ska göra nu. Så "hen" lämnar er sida och går tillbaka till sökresultatet och klickar på en konkurrents sida istället.

Det är där som en landningssida kommer in i bilden - vi sätter upp en landningssida åt er (antingen en ny domän eller på er befintliga webbplats) och i det här exemplet hade vi valt en url som t ex "julbord-goteborg". På detta sätt är det väldigt tydligt vad sidan innehåller för information.

En anpassad landningsida är viktigt för att öka er synlighet och att få ut det mesta ur er Google ads kampanj

Anpassad och riktad landningssida för er kampanj

Vill ni öka er synlighet på ett visst sökord, sökfras eller inom ett visst område så behöver ni jobba med innehållet och ni behöver landningssidor.

Ska ni annonsera för era produkter eller tjänster så behöver ni en anpassad landningssida för just den kampanjen eller annonsen.

Så egentligen oavsett vad ni ska göra så är det möjligt att ni behöver en landningssida för att uppfylla syftet och nå målen.
Vi hjälper er gärna med det.

Ring oss eller skicka ett mail till oss så hjälper vi er med en landningssida.


Vad vi står för

Vi står för (alltså på riktigt):

Transparens - vi snackar ingen skit till dig. Vi ger dig sanningen och om vi skulle se svårigheter att klara av något så säger vi det.

En rak affärsdialog - vi låser inte fast er i några långa abonnemangstjänster. Vi tror helt ärligt på vår egen kompetens och att vi inte behöver hitta på olika paket för att låsa fast er som kund. Vi vill att ni ska vilja vara kunder till oss.

Att jobba med seo på rätt sätt innebär att göra den optimering av den aktuella sidan som behövs och inget annat. Absolut inget annat. Ingen bullshit, inga onödiga och dyrköpta länkar som inte ger sidan något värde etc.
Det är dags att ni får den seo, sökmotoroptimering av er hemsida som ni faktiskt behöver.

Ring oss!

Få in mer relevant trafik till er hemsida

Vi hittar lösningar och optimerar din hemsida med utgångspunkt i att driva relevanta besökare till din hemsida för att ge er möjlighet till ökade affärer. Det är en fundamental skillnad mellan att driva ett stort antal besökare till sidan mot att driva ett stort antal relevanta och intresserade besökare till Er hemsida


Förutom att ha kunskapen om hur du driver trafik till sidan till att få besökaren att konvertera så behövs ett antal andra parametrar som t ex olika analyser, sidoptimeringar, konverteringsmätning och olika typer av cta´s bland annat.


Utöver att göra ett gediget seo-arbete på er hemsida och arbeta med att driva trafik till er site så jobbar vi med löpande analyser av er hemsida. Om ni vill så klart.


SEO - när du vill lyckas långsiktigt med din digitala marknadsföring