033 - 799 14 70 hej@seoboras.se

Vi hjälper små och medelstora företag över hela Sverige med digital marknadsföring

Få en gratis seo-analys av er hemsida!

Vi gör en seo-analys på tre av era sidor på hemsidan (inkluderat startsidan).
Gratis.


Vi gör en gratis seo-analys på tre av era sidor på er hemsida och kommer sedan tillbaka till Er med förslag på åtgärder som vi anser att ni behöver göra på er hemsida.
När vi säger gratis så menar vi det - du förbinder dig inte till någonting men vi blir ju glada om ni vill att vi ska genomföra åtgärderna åt er

Få en gratis seo analys av er hemsida. vi ger er konkreta saker som ni behöver göra på er hemsidaför att 
							   öka era möjligheter till bättre synlighet, fler besökare och ökade konverteringar

Ta ett första steg mot rätt synlighet och låt oss göra en inledande seo-analys av er hemsida

Vi gör en analys av tre av era sidor på siten - utan kostnad och helt utan föbindelser.
Om du sedan gillar det du får så blir vi ju glada om ni låter oss sjösätta förslagen åt er

Namn - ditt förnamn räcker för oss
E-postadress
Telefonnummer
Er hemsida - skriv med https://
Något annat?

Varför ska du göra en seo-analys av din hemsida?

Hur syns du, egentligen? Det handlar inte bara om att ranka högst upp på Google och andra sökmotorer utan du måste synas på det som sökaren verkligen är ute efter.
För att du och ditt företag ska stå sig i konkurrensen mot era konkurrenter så behöver ni veta vad ni syns på, hur ni syns på just det och också varför ni syn på det sätt ni gör.

När ni vet det och har fakta framför er så kan ni gå vidare och utveckla er online närvaro så det följer och går hand i hand med era övergripande affärsmål för företaget och verksamheten.

Vill du göra fler affärer?

Vi antar att du svarar med ett rungande ja på den frågan - vem vill inte öka sin försäljning och i slutändan sin vinst?
Men er hemsida är unik precis som alla andra hemsidor också är det och därför så krävs det att man gör en grundlig genomgång av sin hemsida och hur den presterar. Här får du exempel på vad en komplett seo-analys från oss kan innehålla:

Teknisk analys av hemsidan

Användarupplevelsen

Framgår företagets syfte och mål

Ta fram konvereteringsvägar

Sökfraser och sökord

Ranking och positioner

Konkurrenter och bransch

Det där var ett urval och några exempel på vad en gedigen seo-analys kan och bör innehålla - våra analyser innehåller många gånger fler punkter och områden som gås igenom. Det beror helt på er situation och vilka syften och mål ni har med er hemsida och er närvaro online.

Vill du synas bättre och för rätt målgrupp?

Google förändras, er verksamhet förändras, era konkurrenter förändras och utvecklas. För att hänga med i utvecklingen på alla områden som berör er verksamhet och ert föreetag så behöver ni vara medvetna om vad som sker, vilka resultat ni har, hur ni upplevs och så vidare.

Idag är det mycket viktigare att vara relevant för den som söker än tidigare. Konkurrensen är en annan så är det men sökarens beteende och avsikter är idag helt andra än tidigare vilket i sin tur ställer helt andra krav. Dessa krav och utmaningar är helt unika beroende av t ex bransch, företag, konjunkturläget och mycket mer.

Därför behöver ni göra en analys av er hemsida med jämna mellanrum.

Spar tid och låt oss hjälpa er med er synlighet på Google.

Er tid är dyrbar och så är också era kunders tid. Därför bör ni anlita partners och leverantörer som är bra på dem det gör så att ni kan fortsätta göra det ni är bra på - driva ert företag och hjälpa era kunder. Vi vill gärna hjälpa er att lyckas.

Vi som driver det här har tillsammans lång erfarenhet av digital marknadsföring och synlighet på nätet. Vi är idag en liten byrå bestående av Magnus Strandberg som jobbar heltid med detta samt två samarbetspartners. Vårt mål är att steg för steg skapa en riktigt bra byrå som ger värde för kunder, för branschen, för oss ssom driver det men också för våra framtida medarbetare.

Digital Marknadsföring och framförallt SEO är en bransch som alltid är i förändring och det är det som är så intressant för oss som verkligen älskar markandsföring online att jobba med det. Vi utmanar branschen genom att vara transparenta i vårt angreppsätt till hur vi kan hjälpa er lyckas, vi utmanar branschen genom att vi tänker nytt, vi utmanar branschen genom att verkligen försåt kunders verksamhet och behov.

Därför har vi inga färdiga SEO-paket för er - er verksamhet är ju unik och då är också ert behov unikt.

Vill du förstå hur ni kan förbättra er synlighet och skapa fler affärsmöjligheter?