033 - 799 14 70 hej@seoboras.se

Vi hjälper små och medelstora företag över hela Sverige med digital marknadsföring

Landningssida för ökad synlighet

Publicerad: 2019-09-24

Oavsett vad er webbplats handlar om och har för syfte så vill ni att man ska göra något på er sida. Det kan handla om allt från att läsa textinnehåll till att göra ett köp av någon av era produkter, ringa er eller fylla i ett formulär. Oavsett vad så finns det en gemensam sak - interaktion och konvertering.
Alla webbplatser behöver fokusera på sin konvertering och att få sina besökare att interagera med er oavsett mål och syfte. Tänk efter själv - er webbplats har också ett syfte som ni vill att besökaren ska ta till sig.

Beställ en landningssida idag och få fler leads.
Ring oss eller skicka ett mail till oss så hjälper vi er.
033-720 13 90 eller hej@seoboras.se


Ge dina besökare möjligheten att konvertera och få till sig rätt innehåll

Alla som söker på t ex Google har ett mål med sin sökning - det kan handla om att hitta dem där snygga skorna man såg och nu vill köpa, få mer information om ett ämne, få lite semesterinspiration eller något annat. Det gäller för er att identifiera behovet och presentera "lösningar" på det som man söker efter. Ni behöver synas på rätt sökningar helt enkelt.

Man behöver innehåll som stämmer överens med vad man söker på och som också (kanske viktigast) fyller det tomrummet som sökaren har. Varför söker man? Vad har man för intentioner med sin sökning? Vad vill man uppnå?. Kan du erbjuda ett svar eller en lösning på behovet så har du vunnit.

Ett av olika steg på vägen att få besökare är att jobba med SEO. Det tar dig till positioner i sökresultaten som lockar besökare men nästa steg är ju att man ska gilla sidan man kommer till och helst av allt göra någon form av konvertering med hjälp av CTA - Call To Action.
Här jobbar vi med landningssida för just ert aktuella behov.

Vad är en landningssida?

När vi pratar om landningssidor så menar vi en sida som skapas för just er och ert behov. Vi gör sidan från grunden och du och ditt företag får en färdig produkt för ert ändamål. När man bygger en landningssida så utgår man som regel från en unik sökfras med en viss sökvolym som man vill synas bra på.

Ett förarbete som är grundligt utfört och baserat på fakta är en förutsättning för att man ska lyckas. Vi gör en grundlig analys av vad om behövs göras och skapar sedan det innehåll som behövs för att att ni ska få bästa resultat. SEO-arbetet görs sedan grundligt och enligt Google riktlinjer för att nå dem resultat som man kan nå. Vi vet med erfarenhet att smart och korrekt utförd SEO på webbplatsen ger resultat.

Stilren design och unika texter för ert ändamål

När vi gör er landningssida så gör vi en sida som är stilren och fyller syftet och målet ni har. Alla texter på sidan är också unika och framtagna just för er skull. Vi säkerställer med verifierade och externa verktyg att innehållet inte är kopierat. På så sätt så får ni en bra produkt som kommer ge er förutsättningar för att att öka era konverteringar.
Bilder väljs efter ändamål och er logga, telefonnummer och andra intressanta kontaktuppgifter lyfts alltid fram och görs väl synliga och tilltalande.

Kort sagt - med en landningssida från oss på seoboras.se så får ni en bra säljkanal och en bra möjlighet för er att nå ut med ert budskap.

En landningssida ger er nya möjligheter att synas på sökningar som ni inte har gjort tidigare och därmed
									skapa nya leads som kan leda till ökad försäljning.

Landningssida - en tydlig kanal som konverterar (och kompletterar?)

Det man kanske inte tänker på direkt det är ju att en landningssida många gånger är perfekt även om ni har en fungerande webbplats idag. Det finns alltid olika sökord, sökfraser som man helt enkelt inte får ranking på med sin ordinarie webbplats. Det är där som landningssidan blir ett lysande komplement.

En landningssida som kompletterar er vanliga webbplats kan också ge den lite boost i form av länkar, omnämnanden och liknande. Landningssidan kan alltså ha flera mål och syfte. Allt helt naturligt.

En landningssidas största fördel är att den är så tydlig den kan bli i sin kommunikation med besökaren. Söker man efter er tjänst eller er produkt så förväntar man sig att komma till en sida med just det innehållet men framförallt en enkel och rak väg att göra sin beställning t ex.

Med en landningssida från oss på seoboras.se så får ni en kanal till för att marknadsföra er verksamhet. Då tänker du "ja men, konkurrerar inte den då med vår vanliga webbplats?". Nej, det är det som är det fina här. I och med att ni vill synas bättre på en sökfras eller ett område som ni hittills inte lyckats bra med så kommer ni inte konkurrera med er själva.

Sammanfattning om vad ni får med en landningssida från seoboras.se

Om ni väljer att investera i en landningssida från oss (vilket i sig är en mycket bra investering) får ni fler förfrågningar, leads och i slutändan kunder från olika sökmotorer. Varje landningssida vi gör skapas från grunden med ert företag, er verksamhet och ert syfte med landningssidan i absoluta fokus. Vi bygger sidan åt er med ett specifikt syfte och mål som går rakt igenom hela processen från skapande till uppföljning. Vi anpassar hela sidans innehåll efter erat behov och ger er en ny kanal att synas i.

I och med att vi fokuserar på en utvald sökfras (eller flera beroende på er situation) så kommer ni hamna helt rätt vad gäller sökarens intentioner med sin sökning - det ger personen ett starkt intryck av förtroende vilket i sin tur ger en stark köpvlja.

Så - är ni beredda att köpa en landningssida av oss?

Författare: Magnus Strandberg

Om artikelförfattaren

Gör:

Jobbar med SEO och Digital Marknadsföring, bloggar, poddar och gör mycket annat. Jag brinner verkligen för affärsutveckling och att bryta gränserna för vad man "får" göra inom onlinemarknadsföring. Just det - jag springer 2 km varje dag också.

Om:

Pappa till en oerhört nyfiken och teknikintresserad kille - undrar var han fick sitt teknikintresse ifrån?
Gillar att resa och har rest en del med bil genom Europa. Blev stoppad av Polsk polis en gång som ville ha en "special tax for foreigners" på 30 Euro. Kontant så klart. #cashisking

Vill:

På riktigt - göra befintliga saker bättre. Skapa det som ger människor och företag det lilla extra värdet som underlättar vardagen t ex. Vad jag vill med den här byrån är att skapa en leverantör och partner till företag inom olika branscher som levererar det man säljer. Rakt på och utan skitsnack.

Vill ni öka era konverteringar?
Ring oss eller skicka ett mail till oss så hjälper vi er med en landningssida.